Victor Hugo Station

Eurotunnel Toilets

The most frequent place visited by most users of a building is the washrooms. This is why Eurotunnel wanted to impress passengers with the creativity of the Toilets in the Victor Hugo Lounge.

A Range of Options

Identity provided Eurotunnel with a few design concepts in a presentation demonstrating the proposed look and feel of the lounge after completion of the dressing. After a few revisions, we had artwork approval and a 2 week window to produce and install the graphics!

Dress to Impress

Eurotunnel approached Identity with a brief to dress the toilets with the Eurotunnel branding and to demonstrate the company’s history while maintaining places Eurotunnel connects.

case study fact


+1km of Wallpaper!

This project used a variety of different materials and techniques to challenge the curves and nature of the building; over 1km of digitally printed wallpaper, 10 clear acrylic plaques of many different shapes and sizes.

case study stat


Award Winning

In 2013 Eurotunnel won Loo of the Year award which was based on the standard of cleaning, maintenance & design of the toilets

back to the top